Sajam turizma U Novom Sadu: Besplatan ulaz i brojni pokloni za posetioce

Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima, organizuje Poklon-igru za posetioce na 54. međunarodnom sajmu turizma koji se priređuje od 30. novembra do 2. decembra.

Turistička organizacija Grada Kikinde daruje dve nagrade, a u pitanju je vikend za dve osobe u Kikindi (u periodu od 20. 1. do 10. 3. 2024. godine).Garetov konak iz Prolom Banja poklanja produžen spa vikend za 2 osobe koji uključuje 3 prenoćišta na bazi polupansiona sa korišćenjem spa) Veb stranica, putujem.online, poklanja putovanje u Temišvar za dve osobe, kao i obilazak podzemlja Petrovaradinske tvrđave (katakombi) za jednu osobu.

Modena Travel iz Novog Sada, najsrećnijim posetiocima pokloniće jednodnevni izlet za 2 osobe za Božićni vašar za Budimpeštu ili Beč, kao i  novogodišnje putovanje u Krakov  – za jednu osobu – 4 dana / 3 noći (hotel na bazi noćenja sa doručkom i prevoz), ali i prolećno putovanje za jednu osobu – april/maj, 11 dana – 10 noći .

Turistička organizacija Zlatibor, poklanja produženi vikend za dve osobe u svom smeštajnom objektu na Zlatiboru i kao drugu nagradu poorodičnu kartu za vožnju gondolom JP „Gold gondola“.Fruške terme najsrećnijem posetiocu pokloniće Day Spa za dve osobe.JP Putevi Srbije darovaće tri puta po jedan TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine, dok  Vizal Group iz Novog Sada poklanja Poklon paket Violeta program  i uzorke hotelske kozmetike.

Ulaz na 54. međunarodni sajam turizma neće biti naplaćivan, zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, ali je potrebna registracija prilikom ulaska.

Poslovna publika registrovaće se popunjavanjem formulara gde će navesti email adresu, na koju će kasnije biti poslat Katalog izlagača Međunarodnog sajma turizma, u pdf formatu. Oni koji su se ranije registrovali na platformi  https://tourismnovisadfair2023.talkb2b.net/, imaće priliku da  uđu na Sajam sa pristupnim bar kodom koji su dobili prilikom registracije, a oni koji nisu to učinili, moći će da to učine u vreme Sajma, u Auli.

Posetioci koji nisu poslovna publika, prilikom ulaska, preuzimanjem kupona sa bar kodom, imaće omogućen ulazak, ali i učestvovanje u Poklon-igri. Popunjen kupon moći će ubaciti u kutiju za Poklon-igru, koja će se nalaziti na jasno obeleženom mestu, u Hali „Master“.

Bar kod će važiti za više ulazaka na Sajam turizma.Radno vreme Sajma turizma je od 10 do 19 časova. Ulaz neće biti naplaćivan, ali je potrebna registarcija prilikom ulaska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *