Novi Sad ne odustaje od Poljoprivrednog sajma: Novi termin od 12 do16 septembra

16. jula 2020.

Novosadski sajam je odlučio da se ipak održi najznačajnija manifestracija koju ova kuća organizuje – Poljoprivredni sajam. Kako je najavljeno, u periodu od 12. do 16. septembra biće održani 87. međunarodni poljoprivredni sajam i 53. međunarodni sajam lova i ribolova, pod zajedničkim nazivom Međunarodni jesenji sajmovi.

Imajući u vidu značaj delatnosti koje se predstavljaju na ovim sajmovima, dobijena podrška od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, to će biti dodatna snaga i privrednicima i Sajmu za uspešno prevazilaženje novonastale situacije, navodi se u saopštnju koje je izdao Novosadski sajam.

Sajam ujedno poziva sve koji žele da  iskoriste priliku i nastupe na ovim događajima kako bi zajednički doprinesemo stabilizaciji srpske privrede i oporavku poslovnog ambijenta.

Manifestacije će, kako se navodi u saopštenju biti  organizovane u skladu sa ovim preporukama Vlade Srbije, kao i Međunarodne asocijacije sajamske industrije UFI, zarad zdravstveno bezbednosti svih izlagača i posetilaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *