Kompanija Best Seed Producer daje besplatno seme zaposlenima u zdravstvu, vojsci i policiji koji se privatno bave poljoprivredom

26.mart 2020

Kompanija Best Seed Producer, želi da izadje u susret svim zaposlenim u zdravstvu, vojsci i policiji koji se privatno bave poljoprivredom tako što će im donirati seme, saopštila je Unija poslodavaca Srbije.

– U vreme velike epidemije Covida 19, Korona virusa u Srbiji, kompanija Best Seed Producer na ovaj način pokazuje svoju solidarnost prema ljudima koji konstantno rizikuju svoje zdravlje da bi pomogli našoj zemlji – navedeno je u saopštenju.

Dokumentacija neophodna za dobijenje semena je:

1.Dokument ili rešenje o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu na ime i prezime zaposlenog u neke od tri navedene delatnosti. (Registracija mora da bude striktno na zaposlenom, neće biti uzeto u obzir ukoliko je registracija na supruzi, deci, ili nekom od najbližih srodnika).

2. Potvrda da je primalac donacije zaposlen u neke od tri navedene delatnosti – zdravstvo, vojska, policija

Dokumentacija, sa kontakt telefonom može da se dostavi na adresu: ljiljana.milosevic@bestseedproducer.com, nakon čega će se primaoci donacije pozivati i dogovarati oko preuzimanja semena.

Seme se preuzima u doradnom centru u Srbobranu, nije obezbeđen prevoz. Donacija se može koristiti isključivo za sopstvene potrebe, a kako se navodi, zloupotrebe bilo kakvog tipa biče procesno kažnjive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *