Italijanski proizvođač stočne hrane Tecnozoo traži distributere za područje Srbije

Dario Stipanić

Italijanska kompanija Tecnozoo bavi se proizvodnjom, istraživanjem i razvojem svih onih proizvoda koji su usko povezani sa ishranom životinja. Srpskim poljoprivredincima ova kompanija predstavila se na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, a kako je za naš portal rekao Dario Stipanić, Tecnozoo prati svoje klijente u svim segmentima proizvodnje.

– Ovo je porodična kompanija koja će prerasti u jedan konglomerat, gde će biti zastupljeni svi oni proizvodi i usluge koji su u vezi sa proizvodnju stočne hrane. Svojim klijentima mi dajemo i odgovarajući feedback, tačnije, proizvođačima mleka, mesa i jaja radimo i logistiku, kako bi njihova proizvodnja bila što uspešnija – kaže za eKapiju Dario Stipanić iz kompanije Tecnozoo.

Ovaj proizvođač već nekoliko godina posluje u Hrvatskoj, ali je ni Srbija nije ništa manje interesantna za ulaganje, a sa nekim srpskim firmama već su imali priliku i da posluju.

– U Hrvatskoj smo pre jedno četiri godine napravili jako dobar posao, a Srbija je, kako pokazuju neki podaci kojima raspolažemo, još i jače tržište kada je reč o proizvodnju stočne hrane. Tako da postoji mogućnost da se ovde napravi jako dobar posao. Zato mi sada radimo na tome da nađemo distributere za uvoz naših proizvoda, ali i usluga koje nudimo klijentima – kaže Stipanić.

Kako ističe, posetiocima sajma u Novom Sadu predstavili su se drugi put, a planiraju da nastave da izlažu i dalje. Inače, kompanija Tecnozoo bila je deo kolektivne italijanske izložbe, koju je i ove godine na Međunarodnom sajmu poljoprivrede organizovala Italijanska agencija za spoljnu trgovinu. D. O.

Izvor: eKapija | Sreda, 22.05.2019.| 10:06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *