Uncategorized Vesti

Važno saopštenje – Javni poziv za Javnu raspravu o utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu na teritoriji grada Kraljeva

Gradsko veće grada Kraljeva, na sednici održanoj dana 29. oktobra 2021. godine, uputilo je Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu na teritoriji grada Kraljeva i pozvalo građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost na učešće u javnoj raspravi, koja će se sprovesti u periodu od 29. oktobra 2021. godine do 5. novembra 2021. godine.

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za poresku administraciju Gradske uprave grada Kraljeva u pisanoj formi ili na e-mail adresu poreska_administracija@kraljevo.org na posebnom obrascu, najkasnije do 5. novembra 2021. godine do 8.00 časova, a istog dana u 10.00 časova u Svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1, održaće se javna sednica, uz primenu uslova, ograničenja i mera predviđenih Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i Naredbom o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *