Uncategorized Vesti

PUTEVI NA PODRUČJU KRALJEVA PROHODNI

Sneg koji od sinoć pada, u pojedinim delovima studeničkog kraja dostigao je visinu i do pola metra.  Iako su meštani u toku kasnih večernjih sati i noći negodovali, putni pravac  Ušće – Mlanča očišćen je i prohodan.

U toku jutarnjih časova probijen je i putni pravac Studenica – Rudno tako da su su svi glavni putni pravci u ovom kraju prohodni.

Usled vlažnog i teškog snega u toku noći nekoliko sela i zaselaka imalo je problema sa napajanjem električnom energijom dok su povremeni prekidi u napajanju aktuelni i u toku dana.

Svi magistralni i regionalni putevi na području Kraljeva su prohodni. Visinina snežnog pokrivača u Kraljevu je 35 cm, a u pojedinim brdsko – planinskim predelima prelazi 50 centimetara.
Putevi prvog i drugog prioriteta su očišćeni. Snega nema na glavnim gradskim saobraćajnicama, kao ni na Ibarskom magistrali, auto putu Miloš Veliki i putevima ka Čačku, Kruševcu i Kragujevcu.

U nižim delovima sneg je očišćen sa kolovoza.  Prohodan je i put Studenica – Rundo, kao i put ka Goču.

U pojedinim delovima opštine Kraljevo ima problema sa snabdevanjem električnom energijom. Od noćas struje nije bilo u Lađevcima, Miločaju, Adranima, Kovačima, Higijenskom zavodu, ali i brojnim selima u brdsko-planinskom području.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *