Ministarstvo poljoprivrede otvara vrata za sve poljoprivrednike

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva sve poljoprivredne proizvođače u ponedeljak 13. novembra od 11 časova da dođu na otvoren i konstruktivan razgovor o poboljšanju položaja poljoprivrednika u ovoj i narednim godinama.

Pozvani su svi koji smatraju da država i pored svega što je uradila za bolji položaj poljoprivrednika tokom 2023. godine, nije ispunila neku tačku Sporazuma potpisanog u maju mesecu sa sedam udruženja poljoprivrednika ili obezbedila obećano.

Vrata Ministarstva će biti otvorena za sve poljoprivredne proizvođače koji žele iskreno da doprinesu boljim uslovima poljoprivrednika sa ciljem zajedničkog rešavanja svih izazova i problema sa kojima se suočavaju poljoprivrednici širom Evrope usled nepovoljnih globalnih prilika.

Dobrobit i najbolji uslovi proizvodnje poljoprivrednika naš su jedini zajednički cilj, stoga Ministarstvo poljoprivrede iskazuje spremnost na otvoreni razgovor i smatra da se jedino dijalogom i razmenom mišljenja može doći do iznalaženja rešenja.
Pojedinci koji pomoć i pored otvorenog poziva na razgovor potraže na ulici zapravo nisu zainteresovani za opštu dobrobit poljoprivrednika, već su politički motivisani.

Ministarstvo na čelu sa ministarkom Jelenom Tanasković osuđuje svaku vrstu političkih manipulacija u oblasti poljoprivrede i apeluje na sve vredne i dobronamerne poljoprivrednike da ne podležu jeftinim političkim trikovima. Uvek smo bili tu za Vas i rešavali svaki pojedinačni problem kao Vaš glas u izvršnoj vlasti, stoji u Saopštenju na sajtu Ministrstva poljoprivrede. Redakcija Naše selo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *