Kolktel za novinare kod gradonačelnika Kraljeva

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, u Svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, upriličen je novogodišnji koktel za novinare u znak zahvalnosti za uspešnu saradnju tokom 2019. godine.

„Novogodišnji koktel za novinare je prilika da porazgovaramo o našoj saradnji u toku 2019. godine i nadam se da ćemo i naredne, 2020. godine, imati uspešnu saradnju. Nadam se da ćemo zajedno razgovarati o značajnim projektima koji se realizuju na teritoriji grada Kraljeva, a ja ću se, kao gradonačelnik, truditi da budem uvek dostupan novinarima, da se uvek javljam na telefon i nadam se da će sledeća godina biti bolja i za grad Kraljevo i za sve naše sugrađane“, istakao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić.

     Prema rečima gradonačelnika, saradnja sa novinarima u 2019. godini bila je izuzetno dobra, pa je izrazio nadu da će tako biti i ubuduće.

„Poželeo bih da u medijima imamo više dobrih vesti iz Kraljeva, kako u našim lokalnim, tako i u regionalnim medijima. Sa druge strane, treba imati što je moguće manje senzacionalističkih vesti, treba baratati sa što je moguće manje neproverenih informacija.

      Novinari treba da se trude da dobro istraže temu, pa tek nakon toga da pišu tekstove i rade priloge“, izjavio je Terzić.

      Gradonačelnik je, takođe, poželeo da novogodišnji koktel sa novinarima postane tradicija i da jednom u godini, pred novogodišnje i božićne praznike, novinari imaju priliku za jedan ovakav susret sa gradonačelnikom grada Kraljeva.

Na pitanje da nije gradonačelnik, šta je najjači utisak, vest u minuloj godini prvi čovek Grada na Ibru rekao je i sledeće..

,, Aerodrom Morava, otvarnje Leonija, Taji grupa, nastavak radova na Koridoru….,,

    Ovoga puta nije bilo ni škaljivih ni teških pitanja. Godinu smo svi priveli kraju, neki zadovoljni, niki manje. U svkom slučaju radili su svi udarnički…. S.C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *