Povrtarstvo Vesti

Bulatović sačekao Nedimovića u Leskovcu

Izvor: SSP

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović sačekao je danas ministra poljoprivrede Branslava Nedimovića, posle konferencije za medije u leskovačkom selu Svirce, i pokušao sa njim da razgovara o problemima koji muče poljoprivrednike tog kraja, navodi se u saopštenju SSP.

„Jedini odgovor koji je ministar imao na sva naša pitanja jeste – kako si me pronašao ovde. Bahato okretanje leđa ojađenim poljoprivrednicima nije odgovor ministre. Ovi ljudi zaslužuju da im se problemi rešavaju“, ukazao je Bulatović.

Ako to ne umete, podnesite hitnu ostavku i prestanite da činite dalju štetu poljoprivredi Srbije, naglasio je Bulatović.

Ono za šta se moramo boriti je da nikada više, nijedan poljoprivrednik ne bude prepušten sam sebi i da gleda bahatom ministru u leđa, pitajući se kako će da dočekaju sledeću setvu, žetvu i berbu, naglasio je potpredsednik SSP.

Podsetimo, posle dva protesta, kada su podelili više tona paradajza Leskovčanima, proizvođače paradajza u okolini Leskovca posetio je ministar Nedimović, od koga su dobili čvrsta obećanja o značajnim ulaganjima u infrastrukturu.  Autor:FoNet 19. jul. 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *