11. Međunarodni sajam vina – BeoWine 2020.

Zajedno sa 42. Međunarodnim sajmom turizma i 16. Međunarodnim sajmom hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA, na Beogradskom sajmu će od 20. do 23. februara biti održan 11. Međunarodni sajam vina BeoWine.

Ova manifestacija je najveći sajam vina u Srbiji i jedan od najznačajnijih u regionu.

Jedna od najekspanzivnijih proizvodnih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, na Beogradskom sajmu predstavlja se od 2010. godine na Sajmu BeoWine. Neprekidnim usavršavanjem programskog i organizacionog segmenta manifestacije, dugoročnim planom i strateškim radom, ostvarene su planirane projekcije i događaj se u svom žanru pozicionirao kao najznačajnija manifestacija u Srbiji i regionu.

Usmeren je ka poslovno orjentisanoj publici, a ujedno atraktivan i za najširu publiku, ljubitelje vinske kulture i vinskog turizma.

BeoWine je danas nezamenljivo mesto za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Na Sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“, a u ponudi je i najsavremenija oprema za vinarstvo i vinogradarstvo.

Doprinos neprekidnom usavršavanju uklapanja hrane i pića, Sajam vina pružiće programskim delom u kome učestvuju proizvođači vrhunskih sireva, pršuta i suhomesnatih proizvoda, maslinovog ulja i ostalih gastronomskih specijaliteta.

Sajam vina BeoWine iz godine u godinu izaziva sve veće interesovanje i u novom izdanju ide u korak sa globalnim trendom – ekspanzijom konzumiranja vina, promovisanja vinske kulture i vinskog turizma u cilju podsticaja razvoja vinarstva i vinogradarstva.

Manifestacija je šansa da se proizvođači sretnu i umreže sa distributerima i izađu na nova tržišta. Uz nastojanje organizatora da unapredi poslovnu posetu, atraktivnom promocijom ponude daje se doprinos kvalitetnom predstavljanju učesnika i njihovog poslovnog imidža.

Foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *