Kompanija SIP iz Slovenije na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Posetite izložbeni prostor kompanije SIP koji se nalazi odmah uz štand kompanije KITE DOO, tokom trajanja 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, od 20. do 26. maja 2023. godine.

Kompanija SIP je poznati slovenački proizvođač priključne poljoprivredne mehanizacije ( kosačice, sakupljači, rastresači i rasturači stajnjaka) , sa tradicijom u proizvodnji dugoj 65 godina, čije se mašine uspešno prodaju u čak 35 država, među kojima su i Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska I Italija.

Mašine kompanije SIP ( iz dela zelene linije i rasturača stajnjaka) su sastavni deo bogatog prodajnog programa kompanije KITE DOO, kao eksluzivnog dilera i servisera SIP mehanizacije na tržištu Srbije.SIP masine imaju dugu tradiciju na našem trzistu i težimo da tu tradiciju uspešno nastavimo.

U pitanju su mašine visokog kvaliteta sa 3 godine garancije, najboljim odnosom cene i kvaliteta, a visoko profesionalni pristupom predstavnika kompanije SIP daju nam sigurnost da ćemo ovaj brenda nastaviti razvijati na pravi nacin.

Kontrolisani rokovi isporuke i podrška fabrike SIP u svakom smislu pružaju stabilnost i mogućnost planiranja što je od velikog značaja za poljoprivredne proizvođače naše zemlje, a naročito za unapređenje stočarske proizvodnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *